2016-03-29 07:41:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ne hozzon ma fontos döntéseket

Napi horoszkóp március 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Merkúr a Kos jegyében jár, és ez kedvez önnek, felerősítheti a tűz elem energiáit önben. A teljesítménye, a múlt héthez képest, lényegesen javul. Végre érvényesítheti az akaratát egy dologban, amit már régóta a szívén visel. A jogi ügyek intézésével inkább várnia kellene.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Merkúr már a Kos jegyében áll. Valaki folyton megzavarja, egész nap csörög a telefonja. Ne engedje magát felidegesíteni, maradjon higgadt, a lemaradást könnyedén be tudja hozni. Este korán menjen el lefeküdni!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr a Kos jegyében áll. Most majdnem minden sikerülhet önnek, ám a szerződésekkel, megállapodásokkal kicsit várnia kellene még. A munkahelyén elismerik, a főnöke is megdicséri, és otthon is minden rendeződik. Alkotó ereje este sem hagyja pihenni, új megoldásokon töri a fejét.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Ez lehetővé teszi, hogy mindent sikeresen elintézhessen, de lehetőleg új feladatokba ne kezdjen bele, várjon ezzel holnapig. Ma nem árt egy kis bizalmatlanság, különben valaki átverheti.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Merkúr már a Kos jegyében áll. Ragyogóan érezheti magát, tele van tervekkel és ötletekkel. A Nyilas jegyében áll a Hold, ez különösen nagy lendületet ad önnek. Ma jól gondoljon át mindent, nehogy elhamarkodottan ítéljen. Könnyen előfordulhat, hogy rosszul minősít egy ügyetlen közeledést.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Nyilas jegyében áll, a Merkúr már a Kos jegyében látható. Egy kollégája önre akarja hárítani a nehéz feladatokat, ne hagyja ezt, utólag csak bosszúsága lenne belőle. Az új szerződések aláírásától is tartózkodnia kellene.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Merkúr már a Kos jegyében áll, és elárasztja önt jobbnál jobb ötletekkel. Azt viszont alaposan fontolja meg, mi az, ami ezek közül anyagilag is megérné önnek…

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Merkúr a Kos jegyében áll. Vontatottan indul a nap, semmi kedve nincs elindulni a munkahelyére. Szedje össze magát, ma kellemes meglepetések érhetik!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Feleslegesen aggodalmaskodik, minden jól alakul ma. A hosszú távú döntéseket azonban halassza máskorra!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Rengeteg munka áll ön előtt, hirtelen azt sem tudja, mihez kezdjen. A Merkúr már a Kos jegyében van, és keresztül húzza a számításait. Az este már nyugodtnak ígérkezik.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Nyilas jegyében áll, jó hangulata és bizakodása megmarad. Használja a napot arra, hogy behozza a lemaradásait. Szívügyekben és a család céljainak megvalósításában legyen kitartó és következetes.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ne hozzon ma fontos döntéseket, főleg ne olyanokat, melyek hosszú távra szólnának. Ma nehéz megőriznie az objektivitását, és nehezen alkalmazkodik a változásokhoz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: